SEO / SEA

Niet gevonden in de zoekmachine? Dan geen klanten. Hoe mooi je product of dienst ook is. Daarom is SEO, zoekmachine-optimalisatie, een goed hulpmiddel.

 

Over de hele wereld gebruiken mensen verschillende zoekmachines voor zoekopdrachten. In Nederland worden zoekmachines zoals Bing, Yahoo, Zoeken.nl en Vinden.nl gebruikt. Google is in dit land echter de absolute marktleider, met een marktaandeel van 95%.


Een topranking in Google is een kunst. Een kunst om te behalen, maar vooral om te behouden. Ook met SEA, search engine advertising, is het steeds een uitdaging om binnen het beschikbare budget de maximale resultaten te behalen.  In een zoekmachine zijn standaard plekken gereserveerd voor advertenties. Je hebt de keuze uit tekstadvertenties, beeldadvertenties en video-advertenties.

 

Krijg belangrijke inzichten met Analytics

Met Google Analytics kan je niet alleen je verkopen en conversies meten, maar ook inzicht krijgen in hoe bezoekers je website gebruiken, hoe ze op je site terechtkomen en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze terugkomen.


Rapportages  - Deze geven je een beter beeld van welke gedeelten van de website goed presteren en welke pagina's het populairst zijn, zodat je de gebruikerservaring voor je klanten kunt verbeteren.

Mobiele analyse - Ook helpt Google Analytics bij het meten van de impact van mobiel op je bedrijf.
Conversie analyse - Kom erachter hoeveel klanten je aantrekt, hoeveel je verkoopt en hoe gebruikers omgaan met je site.
Advertentie analyse - Haal het maximale uit de advertentieactiviteiten door erachter te komen welke sociale en mobiele advertenties, zoekadvertenties en display-advertenties werken. 
Sociale analyse - Internet is een sociale plek en Google Analytics meet het succes van je sociale mediaprogramma's. Je kunt analyseren hoe bezoekers omgaan met functies voor delen op je website (zoals de Google +1-knop) en hoe ze jouw inhoud gebruiken op de verschillende sociale platforms.

Gecertificeerd Adwords-specialist

Deze Google Partner-badge garandeert bewezen kwaliteit bij het beheren van campagnes. Google selecteert voor deze status alleen (financieel) gezonde bedrijven die gecertificeerde AdWords specialisten in huis hebben en een tevreden klantenbestand hebben opgebouwd. 

 

Bureaus met de Partner-badge voldoen aan de voorwaarden:

Certificeringen - Om klanten optimaal te bedienen is het een vereiste dat ik een gedegen kennis van Adwords heb. Certificaten moeten jaarlijks opnieuw worden behaald om de kwaliteit te garanderen. 

Uitgave-vereisten - Wanneer een bureau actief is en er financieel goed voor staat, is dit voor Google een teken dat het bureau ook in de toekomst goed zal presteren.

Prestatie-index - Google controleert de accounts die ik beheer en eist dat ik mijn kennis aantoonbaar toepas in de campagnes van mijn klanten. En ik moet laten zien dat ik de prestaties van de campagnes van mijn klanten maximaliseer.